2013

 

2011

Betty Blue ønsker å gå nye veger. Alle ansatte får tilbud om å leie stol, og dermed bli selvstendige. Dette fører til at 5 frisører sier opp sine stillinger.

Nå er gode råd dyre, og Betty Blue bestemmer seg for å selge Steinkjerbetty. Det er ikke med lett hjerte, salongen er lekker, og kundemassen stor. Men, det er en tid for alt, og den siste dagen i februar overlates nøklene til ”SILLY SUE”
-2 dager etter, 2.mars feires Betty`s 19 års dag i Bluesgården.
Trond Flataas, tidligere eier av KNOLL&TOTT blir den første til å leie stol…………

2010

Betty Blue feirer “18 år I den gode smaks tjeneste” med pub-kveld for alle kunder. Torbjørn Solstad og Jo Skjørholm var kveldens musikere, top musikk, og herlig stemming!
Bluesgården males grønn! Noe som skapte interesse, forargelse og begeistring..Dette inspirerte til å lage et utendørs HÅRSTUNT.
”OUT OF BLUE COMES GREEN”
Selveste frihetsgudinnen serverte varm epledrikk, dejligt!

2008

Betty Blue og Mathilde`s verden arrangerer ”THE FLOWER POWER FASHION AND THE ELECTRIC BALLROOM HAIR COLLECTION” –ambisiøst hår og moteshow på Steinkjer torg.
Betty Blue utvider på Steinkjer, og feirer dette I kjent party-stil. Livekonsert med Waade project, toppløse servitører, og budskapet for kvelden er: Something on your mind? Come on in, write it on THE WALL…………..

2007

Betty Blue åpner på Steinkjer. Det gode ryktet sprer seg fort, og kundene strømmer til.

2005

Betty Blue lanserer egen hårkolleksjon.
Blir samme år nominert til årets damefrisør og presentert i “Det Nye”

2004

Betty Blue går av med seieren i konkuransen “TREND Trondheim open´04 ”

2002

10års-jubileum. “Hårete som faan” med 70 modeller vises på SNK. Påfølgende konsert med Sissel Vera Pettersen – fest og rakettoppskyting.

2001

“Absolutt ikke bare hårshow”, arrangeres på SNK med 60 modeller.

1999

7 år – og ett hår bedre

1998

Betty Blue kjøper Bluesgården. 6-års jubiléet feires med blues jazzkonsert.

1997

Betty Blue er 5 år – og litt galere. Arrangerer i samarbeid med Studio G stor fotoutstilling, som er en gedigen publikumsusess.

1996

Betty Blue feirer 4års-jubileum med øl-bevilgning. TrønderAvisa slår dette opp på førsteside og betegner det som årets største PR-jippo. Saken blir omtalt i VG.

1993

Betty Blue omtales i avisene som trendsettere, grensesprengende – viser spektakulære hårshow på utestedet catz.

1992

Med stor optimisme, mørkegrønne vegger og høy partyfaktor, åpner Siv Ellen Musum, Kjell Arild Hogstad og Berit Bjørgvik Betty Blue i Verdal. Navnet er tatt fra den Franske filmen Betty Blue 37°
Frank Williksen tegner logo. Betty Blue henter samme år hjem tre pokaler fra norgesmesterskapet i frisering.